Test pro ty, co četli KRÁTKÝ DRUHÝ ŽIVOT BREE TANNEROVÉ

15. července 2010 v 16:28 | Bree T. |  Bleskovky a jiné soutěže
1. Komu se držela Bree v patách, aby nebyla v nebezpečí?
a. Diegovi
b. Fredovi
c. Rileyovi

2. Koho ulovila Bree s Diegem POPRVÉ?
a. bezdomovce
b. ženu v autě
c. pasáka a dvě prostitutky

3. Co udělali Diego a Bree s těly obětí?
a. ukryli je na dno moře
b. spálili je
c. pohřbili je

4. Když Diego s Bree objevili, že se na slunci třpytí, Bree řekla: "Jsme chodící...
a. ...lampičky."
b. ...disko koule."
c. ...slunce."

5. Kam políbil Diego Bree?
a. do vlasů
b. na rty
c. na tvář
6. Fred řekl, že bude na Bree a Diega čekat:
a. v parku
b. na nádraží
c. u auta

7. Jak říkali všichni novorození Victorii?
a. ona
b. zrzka
c. naše paní

8. Kdo z Cullenových byl odhodlán Bree zabít?
a. Edward
b. Jasper
c. Carlisle

9. Temné pláště, které navštívili Victorii byli:
a. Cullenovi
b. Volturiovi
c. Bree a Diego

10. Riley řekl, že je několik dní v roce, kdy upíry slunce nespálí. Kolik?
a. 4
b. 2
c. 3

Bree Tanner
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 lostinforks lostinforks | 15. července 2010 v 17:36 | Reagovat

Ahoj musím tě upozornit na 4.otázku máš jí špatně tu větu řekl Diego. Němáš zač

2 Bree T.- SB Bree T.- SB | E-mail | Web | 15. července 2010 v 17:53 | Reagovat

[1]: Řekla jí Bree. Poprvé jsem si také myslela, že jí řekl Diego, ale pak jsem to četla podruhé. Tu větu řekla Bree.

3 Nessie Nessie | Web | 15. července 2010 v 22:31 | Reagovat

1. Komu se držela Bree v patách, aby nebyla v nebezpečí?
a. Diegovi
b. Fredovi --
c. Rileyovi

2. Koho ulovila Bree s Diegem POPRVÉ?
a. bezdomovce
b. ženu v autě
c. pasáka a dvě prostitutky --

3. Co udělali Diego a Bree s těly obětí?
a. ukryli je na dno moře --
b. spálili je
c. pohřbili je

4. Když Diego s Bree objevili, že se na slunci třpytí, Bree řekla: "Jsme chodící...
a. ...lampičky."
b. ...disko koule." --
c. ...slunce."

5. Kam políbil Diego Bree?
a. do vlasů
b. na rty --
c. na tvář
6. Fred řekl, že bude na Bree a Diega čekat:
a. v parku (nevím, ale asi jo)
b. na nádraží
c. u auta

7. Jak říkali všichni novorození Victorii?
a. ona -- (nebo 'Naše stvořitelka')
b. zrzka
c. naše paní

8. Kdo z Cullenových byl odhodlán Bree zabít?
a. Edward
b. Jasper --
c. Carlisle

9. Temné pláště, které navštívili Victorii byli:
a. Cullenovi
b. Volturiovi --
c. Bree a Diego

10. Riley řekl, že je několik dní v roce, kdy upíry slunce nespálí. Kolik?
a. 4 --
b. 2
c. 3

4 Nessie Nessie | Web | 15. července 2010 v 22:32 | Reagovat

A jj, řekla ji Bree, schválně sem se na to kukla.

5 Angel Angel | E-mail | Web | 15. července 2010 v 23:08 | Reagovat

1)B
2)C
3)A
4)B
5)B
6)A
7)A
8)B
9)B
10)A

6 Bree Tanner Bree Tanner | Web | 16. července 2010 v 16:40 | Reagovat

1. Komu se držela Bree v patách, aby nebyla v nebezpečí?
a. Diegovi
b. Fredovi - Jj
c. Rileyovi

2. Koho ulovila Bree s Diegem POPRVÉ?
a. bezdomovce
b. ženu v autě
c. pasáka a dvě prostitutky - Jj

3. Co udělali Diego a Bree s těly obětí?
a. ukryli je na dno moře - Jj
b. spálili je
c. pohřbili je

4. Když Diego s Bree objevili, že se na slunci třpytí, Bree řekla: "Jsme chodící...
a. ...lampičky."
b. ...disko koule." - Jj
c. ...slunce."

5. Kam políbil Diego Bree?
a. do vlasů
b. na rty - Jj
c. na tvář
6. Fred řekl, že bude na Bree a Diega čekat:
a. v parku - Jj
b. na nádraží
c. u auta

7. Jak říkali všichni novorození Victorii?
a. ona - Jj
b. zrzka
c. naše paní

8. Kdo z Cullenových byl odhodlán Bree zabít?
a. Edward
b. Jasper - Jj
c. Carlisle

9. Temné pláště, které navštívili Victorii byli:
a. Cullenovi
b. Volturiovi - Jj
c. Bree a Diego

10. Riley řekl, že je několik dní v roce, kdy upíry slunce nespálí. Kolik?
a. 4 - Jj
b. 2
c. 3

7 Angel Angel | E-mail | Web | 17. července 2010 v 11:48 | Reagovat

máš u mě diplomek xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Kopírujte jen se zdrojem!


                    Cullenovi                                            Quiletti                      
cullens